Front- of backoffice

Je front- of backoffice uitbesteden

 Meer structuur, minder achter de feiten aanlopen? Meer focus op wat jij graag doet, minder op de dingen ‘die er nu eenmaal bijhoren’? En bovenal gaan voor groei, met nog steeds maar 24 uur in een dag? Ha! Jij moet je front- en/of backoffice uitbesteden. Zo word jij die relaxte, next level ondernemer die je wil zijn.

Wat je van mij als professional mag verwachten

Als Virtual Professional sta ik naast je en zorg ik er onder andere voor dat je mailbox up to date is, je agenda netjes wordt bijgehouden en de afspraken gemaakt of verzet zijn. Alle documenten die erbij komen kijken? Die staan netjes op hun plaats! Het aanmaken, versturen en bewaken van offertes regel ik trouwens ook voor je. Ook kan ik in je administratie duiken of mag je aan m’n mouw trekken voor alles waar je een PA voor zou willen inschakelen. Van die berg sollicitaties tot het aansturen van je team: onbezorgd ondernemen, dat wordt jouw next move.

Meer dan je front- of backoffice uitbesteden

Samenwerken met mij betekent het beste uit je onderneming halen. Om echt ruimte te maken voor grotere stappen, komt er meer bij kijken dan “Hé Suus, ik wil m’n backoffice uitbesteden.” Laten we dus vooral mijn aanpak bij andere succesvolle ondernemers niet kopiëren. Jij bent uniek, dus zo vliegen we het ook aan!

1. Waar loop je tegenaan?
2. Wat vind je wel en juist niet leuk om te doen?
3. Wat kan ik direct al van je overnemen?
4. Wat kunnen we schrappen, vereenvoudigen of automatiseren?
5. Waar kunnen we ons nu op gaan focussen, zodat we gaan zorgen voor groei?

Van backoffice uitbesteden tot een duurzame samenwerking

Dat is waar ik het liefst voor ga! Het is zo mooi om te zien hoe langdurige samenwerkingen met ondernemers zorgen voor een steeds vertrouwder teamgevoel, omzetgroei én werkplezier. Je front- of backoffice uitbesteden kan dus een belangrijke eerste stap zijn. Vanuit daar kan ik niet wachten om met jou die volgende stappen te zetten.

Stuur mij een appje
1
Vragen? Let me know!
Hey 👋 Waar kan ik je mee helpen?