Next level ondernemers

Relaxte, next level ondernemers

Wauw! Deze succesvolle ondernemers gingen je voor en werden door met mij te werken relaxte, next level ondernemers. Of er meer overeenkomsten zijn? Ja! Ze waren allemaal bereid te groeien. Jij ook?

Sinds september 2023 werk ik samen met Susanne. Zij helpt mij met contact met klanten, facturatie en planning en organisatie.

Wat ik heel fijn vind is dat ze proactief is. Als er vragen binnenkomen per mail lost zij dit zelfstandig op. Dat maakt het een fijne en gelijkwaardige samenwerking.

Wat ook erg fijn is aan Susanne zijn haar communicatie vaardigheden. Zij is vriendelijk, enthousiast en servicegericht.

Jesse Geul

Trainer, spreker en LinkedIn Top Voice

Vroeger op school altijd al heel veel samen met Susanne gelachen! Door het aangaan van een samenwerking daar ook zakelijk een vervolg aan gegeven, al heb ik haar natuurlijk niet (alleen maar) ingezet voor de gezelligheid 😉

Susanne ontzorgt, ze is pro-actief, mega snel en weet alles van dingen waar ik niks van weet of wil weten. Vooral op het moment dat er creatief moet worden meegedacht in businessmodellen, of automatisering van je zakelijke processen. Dus, heb je iemand nodig die dit voor je doet, bel Suus! Of bel mij, want dan ga ik je haar absoluut aanraden!

Maarten Leeuwis

Ondernemer @ MRTN | Consultancy voor Recruitment Professionals | Werving&Selectie, Interim en Advies

Susanne vervult de rol van programmamanager voor onze organisatie TIZ. Zij is verantwoordelijk voor de contacten met onze deelnemers en TIZ-talkers. Naast haar professionele houding is zij een zeer aangename persoonlijkheid om mee te werken. Susanne denkt altijd in oplossingen, is enthousiast en positief maar ook kritisch op de momenten dat dit nodig is.

Haar flexibele houding maakt dat zij zeer geschikt is voor de start-up omgeving die wij waren. Het online werken met Susanne voelt alsof zij naast mij zit. Nu we een volgende fase van verder professionaliseren in gaan groeit zij feilloos met ons mee.

Ik zou haar bijna niet willen delen, maar voor eenieder die op zoek is naar (operationele) ondersteuning die volledig zelfstandig en pro-actief kan werken én je met enige regelmaat van feedback voorziet, moet bij Susanne zijn!

Annelous Vrancken

Founder & managing partner
TIZ

Ik ben zo blij met Susanne! Ze neemt mij enorm veel werk en zorg uit handen, wat mij rust en tijd oplevert. Die ik allemaal kan besteden aan zaken waar ik goed in ben. Het is makkelijk om met elkaar te schakelen, want Susanne is ook nog eens super snel. En wat doet ze haar werk op een fijne, leuke, integere manier met humor!

Voor mij was het in het begin wel even wennen, omdat ik graag de controle houd en niet zo makkelijk iets overdraag. Maar nu: ik gooi het met gemak en plezier over de schutting. Ik zou niet meer zonder kunnen en gun het iedere ondernemer om zoveel rust en vertrouwen te ervaren.

Lotte Lancee

Coaching voor ambitieuze professionals & leidinggevenden
De Nieuwe Held

Mijn bedrijf is snel gegroeid en daardoor moesten interne processen opgezet worden. Susanne heeft in korte tijd alle processen enorm goed gestroomlijnd.
Hiernaast zorgt ze ervoor dat ik me bezig kan houden met mijn vak en zij alle ‘micro’ dingen overneemt. Hier zet zij mijn team voor in, die ze aanstuurt. Vervolgens houd ik meer tijd over om met mijn cliënten te werken. Ze neemt zoveel mogelijk uit handen en geeft mij echt het gevoel dat alles loopt, zonder dat ik mij hier constant mee bezig hoef te houden.
 
Susanne is een warm, open en fijn persoon en erg fijn om mee te werken. Ik zou Susanne zeker aanraden, wanneer je een Online Business Manager zoekt die goed is in processen opzetten en het aansturen van een team.

Myra de Wildt

Transformatiecoach & Therapeut, gespecialiseerd in de liefde
Wildt Company

In 2021 een hele tijd samengewerkt met Susanne om meer grip te krijgen op de snelle groei van onze organisatie. Hele prettige samenwerking gehad met Susanne!

Susanne is in staat om snel bekend te worden met jouw bedrijf en met je te sparren als ondernemer. Vooral als je niet alleen op zoek bent naar ondersteuning, maar ook naar een sparringspartner dan zou ik Susanne zeer zeker aanraden!

Joost Vaessen

Founder of ISO Genius B.V.
KAM Consultants B.V

Soms voel je zo’n instant klik, dat alles wat je jarenlang hebt opgebouwd uit handen durft te geven. Susanne begrijpt heel goed dat je als ondernemer het liefst alles zelf doet, maar als je op een punt komt dat het ‘teveel’ wordt, het beter samen kunt doen.

Inmiddels is Susanne sinds een maand betrokken bij ‘Team Sprankelend’ en ze maakt mij alleen maar enthousiaster om te doen wat ik leuk vind, of me even een schop onder de kont te geven als ik echt even moest doorbijten met minder leuke klusjes. Het maakt mijn werk en het team er alleen maar leuker op!

Vera Wind-van der Werff

Sprankelend | lifestyle fotografie

Susanne is echt een aanwinst voor ‘Team im-pact’. Door deze samenwerking kan ik me focussen op dingen waar ik goed ben terwijl ik de zekerheid heb dat de rest in vertrouwde handen is.

Naast dat taken zorgvuldig worden opgepakt, denkt Susanne continu mee over het verbeteren en versimpelen van bedrijfsprocessen.

Een bijkomend pluspunt van werken met Susanne is dat de communicatie soepel en efficiënt verloopt en dat veel dingen worden opgepakt nog voordat we ergens om vragen.
Kortom: Susanne heeft zich in korte tijd onmisbaar gemaakt!

Jeroen Wind

Kickstarter voor ondernemers | Ondernemerscoach
im-pact

Eind 2019 trok ik de stoute schoenen aan en nam (onder dwang van mezelf) contact op met Susanne. Vooral op onderbuikgevoel ’koos’ ik haar uit.

Ik wist dat ik dingen uit handen moest gaan geven als ik wilde groeien in mijn bedrijf en als ondernemer.
We hebben samen koffie gedronken (dat kon toen nog) er was (en is!) een klik (heel belangrijk) en daarna ben ik voorzichtig wat dingen uit handen gaan geven.

Inmiddels wordt dat steeds meer, en met steeds meer gemak.
Susanne werkt snel, is duidelijk in haar communicatie en doet haar werk heel precies. We kunnen af en toe ook even lekker lachen en ik heb het vertrouwen dat onze samenwerking nog lang gaat duren!

Tessa Munnik

Persoonlijke Kopersbegeleiding
ResidenTes

Stuur mij een appje
1
Vragen? Let me know!
Hey 👋 Waar kan ik je mee helpen?