Next level ondernemers

Relaxte, next level ondernemers

Wauw! Deze succesvolle ondernemers gingen je voor en werden door met mij te werken relaxte, next level ondernemers. Of er meer overeenkomsten zijn? Ja! Ze waren allemaal bereid te groeien. Jij ook?

Ik ben zo blij met Susanne! Ze neemt mij enorm veel werk en zorg uit handen, wat mij rust en tijd oplevert. Die ik allemaal kan besteden aan zaken waar ik goed in ben. Het is makkelijk om met elkaar te schakelen, want Susanne is ook nog eens super snel. En wat doet ze haar werk op een fijne, leuke, integere manier met humor! Voor mij was het in het begin wel even wennen, omdat ik graag de controle houd en niet zo makkelijk iets overdraag. Maar nu: ik gooi het met gemak en plezier over de schutting. Ik zou niet meer zonder kunnen en gun het iedere ondernemer om zoveel rust en vertrouwen te ervaren.

Lotte Lancee

De Nieuwe Held

Soms voel je zo’n instant klik, dat alles wat je jarenlang hebt opgebouwd uit handen durft te geven. Susanne begrijpt heel goed dat je als ondernemer het liefst alles zelf doet, maar als je op een punt komt dat het ‘teveel’ wordt, het beter samen kunt doen.
Inmiddels is Susanne sinds een maand betrokken bij ‘Team Sprankelend’ en ze maakt mij alleen maar enthousiaster om te doen wat ik leuk vind, of me even een schop onder de kont te geven als ik echt even moest doorbijten met minder leuke klusjes. Het maakt mijn werk en het team er alleen maar leuker op! Op naar een langdurige fijne samenwerking!

Vera Wind-van der Werff

Sprankelend | lifestyle fotografie

Susanne is echt een aanwinst voor ‘Team im-pact’. Door deze samenwerking kan ik me focussen op dingen waar ik goed ben terwijl ik de zekerheid heb dat de rest in vertrouwde handen is.
Naast dat taken zorgvuldig worden opgepakt, denkt Susanne continu mee over het verbeteren en versimpelen van bedrijfsprocessen.
Een bijkomend pluspunt van werken met Susanne is dat de communicatie soepel en efficiënt verloopt en dat veel dingen worden opgepakt nog voordat we ergens om vragen.
Kortom: Susanne heeft zich in korte tijd onmisbaar gemaakt!

Jeroen Wind

im-pact

Eind 2019 trok ik de stoute schoenen aan en nam (onder dwang van mezelf) contact op met Susanne. Vooral op onderbuikgevoel ’koos’ ik haar uit.
Ik wist dat ik dingen uit handen moest gaan geven als ik wilde groeien in mijn bedrijf en als ondernemer.
We hebben samen koffie gedronken (dat kon toen nog) er was (en is!) een klik (heel belangrijk) en daarna ben ik voorzichtig wat dingen uit handen gaan geven.
Inmiddels wordt dat steeds meer, en met steeds meer gemak.
Susanne werkt snel, is duidelijk in haar communicatie en doet haar werk heel precies. We kunnen af en toe ook even lekker lachen en ik heb het vertrouwen dat onze samenwerking nog lang gaat duren!

Tessa Munnik

ResidenTes

Stuur mij een appje
1
Vragen? Let me know!
Hey 👋 Waar kan ik je mee helpen?