Werk met mij

Geniet jij écht van die dikke omzet?

Als ondernemer heb je haarscherp wat je wil. Je staat als een huis achter je missie en visie, kent je doelgroep op je duimpje en werkt knetterhard voor een dikke omzet. Maar hé, zeg eens eerlijk. Geniet jij er echt van of…

✔️Doe je te weinig waar je juist zo goed in bent?

✔️Ben je te veel bezig met zaken die een ander ook prima kan doen?

✔️Pak je te weinig door met echt goede en creatieve ideeën?

✔️Red je jezelf en je business regelmatig nét op tijd van in de soep lopende situaties?

✔️Is je antwoord altijd ‘druk’ als iemand vraagt hoe het gaat?

Je omzet is prima, maar op een schaal van 1 tot 10: hoe hard geniet je hier echt van? En hoeveel groei laat je liggen door ‘druk, druk, druk’ te zijn?

Focus je nou maar op jouw missie, visie en drive

Hoe lekker zou het zijn als jij je vol kunt focussen op je business en daar ook echt van geniet? Alle aandacht voor jouw missie, visie en ijzersterke drive. Dat is alles. 

Oh ja! Wat dacht je van meer vakanties en nog dikkere omzetten zonder je zorgen te maken om.. Om wat dan ook. Workflows, goede systemen, de welbekende rompslomp, continu antwoord geven op dezelfde vragen, mensen aansturen of zaken waar je nog niet eens aan gedacht hebt? Focus je nou maar op waar jij goed in bent, waar je energie uithaalt en wat écht geld in het laatje brengt.

Klaar voor meer rust, overzicht en structuur?

Kappen nou met dat stressvolle gedoe. Je bent ondernemer voor meer vrijheid, geld én geluk. Voor minder gaan we niet. Deal? Dit kun je van mij als Virtual Assistant verwachten:

✔️Online kennismaking waarin ik je het hemd van het lijf vraag. Waar ben je allemaal druk mee, wat vind je leuk en waarbij doe je juist geen vreugdedansjes? Waar loop je tegenaan, hoe is je werk-privé balans en vertel eens op, wanneer heb je voor het laatst écht vakantie gehad?

✔️Schrappen, vereenvoudigen, automatiseren en uitbesteden. Wat kan ik direct van je overnemen waardoor jij je handen weer vrij hebt? En wat gaan we schrappen, vereenvoudigen of automatiseren?

✔️Meer dan alleen de uitvoering: in een aansturende en coachende rol sta ik altijd naast je en geef ik je die schop onder je kont die je nodig hebt om echt te groeien.

✔️Persoonlijk plan van aanpak met concrete acties en doelen.

✔️Meer rust, tijd en omzet. Tenzij je daar niet op zit te wachten, natuurlijk!

Van een nu al succesvolle ondernemer naar de relaxte, next level ondernemer die jij wil zijn. Daarvoor heb ik geen standaard kunstje voorbereid. Ik sta naast je, kijk met je mee en doe je dus graag een maatwerk voorstel.

“Ik wist dat ik dingen uit handen moest gaan geven als ik wilde groeien in mijn bedrijf en als ondernemer.”

Tessa Munnik | Residentes

Ik ben Susanne Deijs

Hoeveel tijd kun jij nu echt besteden aan je business, jouw drive en geld verdienen?

Ik vind het enorm tof om ervoor te zorgen dat jij je kunt bezighouden met waar jij goed in bent. Sterker nog: ik vind het doodzonde als je het niet doet. Waar ik dan weer goed in ben? Regelen, managen, aansturen, coördineren en coachen. Bourgondisch eten en Mario Kart gaan me daarnaast ook prima af.

Anyway. Het geeft me een kick om naast jou als ondernemer te staan en je te helpen nog succesvoller te worden, nog meer kansen te grijpen en nog meer big ass stappen te zetten. 

Stuur mij een appje
1
Vragen? Let me know!
Hey 👋 Waar kan ik je mee helpen?