Werk met mij

Susanne Deijs als jouw Virtual Professional

Als Virtual Professional zorg ik ervoor dat jij groeit: in waardevolle tijd, plezier in ondernemen én omzet. Ik sta naast succesvolle ondernemers die op zoek waren naar focus en structuur, die een vaste sparringpartner voor hersenspinsels misten en vooral in de startblokken stonden om te groeien en veel meer uit hun onderneming te halen.

Guess what? Ze zijn nu veel relaxter, ondernemen op een next level niveau en worden veel gelukkiger van hun werk-privébalans.

Zo word jij een relaxte,
next level ondernemer

Dus, hoe breng ik jou als nu al succesvolle ondernemer naar de relaxte, next level ondernemer die je wil zijn?

1. Waar loop je tegenaan?

2. Wat vind je leuk en wat juist minder leuk om te doen?

3. Welk laaghangend fruit kan ik direct van je overnemen voor meer rust?

4. Welke taken kunnen we schrappen, vereenvoudigen of automatiseren?

5. What’s next? Met de tijd en energie die we overhouden gaan we ons focussen op de groei van jouw onderneming.

 

Van snelle hersenspinsels naar megasuccesvol resultaat

Als Virtual Professional zorg ik met behulp van meer structuur, meer focus en meer (declarabele!) tijd voor groei in omzet. Door naast je te staan kun je me zien als je vaste sparringpartner: een buddy waar je al je creatieve ideeën en hersenspinsels mee deelt. Ik filter ze, onderzoek waar de winst en prioriteiten liggen, presenteer ze aan je op een zilveren dienblad én voer ze in overleg met jou uit. Zo breng ik je binnen no time van die snelle en misschien nog vage hersenspinsels naar een megasuccesvol resultaat.

“Hey Suus, kun jij als Virtual Professional mijn administratie van me overnemen?”

Hier zal ik heus niet ongezellig ‘nee’ op zeggen. Als Virtual Professional neem ik met alle liefde je administratie van je over of besteed het uit aan een VA, nádat ik samen met jou heb gekeken of daar inderdaad de winst zit. Ga jij dáárvan groeien en wat is de next move? Dat is mijn uitgangspunt!

 

Als Virtual Professional geloof ik in de groei van jouw onderneming

Next level, next move, next to you. Als Virtual Professional sta ik naast je in de stappen die je vanaf nu gaat zetten. Van de administratieve rompslomp tot het aansturen van teams: je mag een hoop van me verwachten. Eindeloze kilometers, een flinke dosis kennis van verschillende tools en programma’s, omringd met een team van professionals én een absurde portie positieve energie en wilskracht zorgen ervoor dat ik als je nieuwe Virtual Professional geloof in de groei van jouw onderneming.

Mijn enige voorwaarde voor jou? Je schrikt niet van een beetje extra omzet.

Dit kun je aan mij als Virtual Professional uitbesteden

Maatwerk, dus. We gaan op zoek naar het laaghangende fruit om vervolgens op basis van een strak plan de grotere uitdagingen binnen jouw onderneming op te pakken. Toch snap ik dat je in je online research vast een wat concreter antwoord wil op wat ik kan bieden.

Vooruit! Onder mijn paraplu als Virtual Professional hangen onder andere onderstaande opties. Maar hé, laat je niet beperken! Samen stellen we een resultaatgerichte, persoonlijke samenwerking op.

Stuur mij een appje
1
Vragen? Let me know!
Hey 👋 Waar kan ik je mee helpen?