Over Susanne

 

Wie is Susanne Deijs?

Ja, met wie ga jij straks nu precies werken naar meer tijd, werkplezier en omzet? Wie wordt jouw no-nonsense sparringpartner? Wie staat er straks naast je op die weg naar relaxed, next level ondernemen?
It’s me! 

Passie voor groei!

Jij ook?

Of ik van het ene op het andere moment wakker werd als ervaren Virtual Professional? Die vraag krijg ik vaker, maar nee: daar gingen flink wat jaren aan trainingen en cursussen én kilometers in het ondersteunen en laten groeien van mega harde werkers aan vooraf.

Het resultaat: een dik portfolio aan samenwerkingen met succesvolle en vooral relaxte topondernemers! 

Het verschil met een VA? Ik merkte al gauw dat ik veel te veel passie had (heb!) voor groei om te blijven hangen in een ondersteunende rol. Ook enorm gewaardeerd, maar ik wil meer! Jij toch ook? Ik neem niet alleen uit handen waar jij niet aan toekomt, maar ik werk samen met jou naar relaxed ondernemen én een hogere omzet.

Next move, next level, next to you.

 

GET STARTED NOW
 
 

Werk met mij!

Ik kan je nu alles vertellen over hoe lekker impulsief ik kan zijn, hoe gek ik ben op structuur en planning, hoe mijn gedrevenheid en enthousiasme hebben gezorgd voor succesvolle en relaxte ondernemers, maar ik ben nu eenmaal wat minder van het smijten met o zo originele kernwaarden.

Werk met mij en ontdek het succes, de fijne en enthousiaste samenwerking en de groei waar jij startklaar voor bent. Kreten van mijn tevreden klanten gaan onder andere over meer rust en tijd, vertrouwen, snelheid, proactief, meedenkend en humor. Lijkt je dat wat?

Deze 5 dingen wil je heel graag over mij weten

➠ Als ik niet geniet van wijn en bourgondisch eten, drink ik de hele dag door thee. Geen live meetings (yes please!) met mij zonder theepot op tafel.

➠ Ik vind de uitspraak “tijd is geld” een mega dooddoener. Maar shit, niets is minder waar! Tijd ís geld.

➠ Ik ben super fanatiek met blije Mario games op de Nintendo Switch. Yes, m’n kids leren al vroeg dat ze niet altijd kunnen winnen. Nu ik nog.

➠ Zelfs als ik zou willen, ben ik geen ster in de keuken. Ik word het liefst op mijn wenken bediend. Zo spaar ik nóg meer tijd en energie om in jouw business te stoppen!

➠ Ik ben gek op zure matjes. Aan deze info heb je inderdaad helemaal niets.

Wanneer zijn wij een match?

Ik snap dat het een grote stap is om met een Virtual Professional te gaan samenwerken. Ik ga je vooral laten zien hoe groot de stappen zullen gaan zijn als je het gewoon doet: als je met mij als mega enthousiaste professional werkt. Wanneer zijn wij een match?

➠ Als je bereid bent te groeien

➠ Als je van een no-nonsense aanpak houdt

➠ Als je niet langer kunt wachten op meer tijd, meer declarabele uren en meer omzet!

Stuur mij een appje
1
Vragen? Let me know!
Hey 👋 Waar kan ik je mee helpen?