Over Susanne

Next move, next level, next to you

Of ik van het ene op het andere moment na een goed feestje wakker werd als enorm ervaren Virtual Assistant? Die vraag krijg ik vaker. Maar nee, daar gingen jarenlang hard werken, ontwikkeling, doorzettingsvermogen en kilometers maken aan vooraf.
 

Als Virtual Assistant heb ik inmiddels jarenlang puur op de uitvoering gezeten. Ondernemers hoefden maar te gillen en ik nam de taken uit handen waar zij simpelweg niet aan toe kwamen. Het gaf me een kick om al die harde werkers zo meer ademruimte te geven; meer tijd om echt te ondernemen. Tegelijkertijd boeide het me ook steeds meer wat ‘ze’ dan met die extra tijd deden of wat ze in mijn ogen met die extra tijd konden doen. Ik had (heb!) te veel passie voor groei om alleen te blijven hangen in een ondersteunende rol. Ik stond al lang niet meer alleen achter de ondernemers; ik stond naast ze, stuurde aan en nam echt een bak met werk uit handen.

VA, VA+, Virtual Professional, Online Business Manager, Personal Assistant, Executive Assistant…zoveel termen.In het kader van vereenvoudigen; ik ben Virtual Assistant, met een flinke dosis ervaring.

Als Virtual Assistant kan ik succesvolle ondernemers nóg beter ondersteunen

Ik deed dus een berg aan werkervaring op, draaide veel mooie, succesvolle trajecten en ging regelmatig op m’n bek. Ideaal! Zo kon ik dezelfde fout niet nog eens maken en had ik ondernemers nóg meer te bieden. Zo zie ik het in ieder geval.

Na een jaarprogramma van Patty Golsteijn – miss VA van Nederland -, wist ik het zeker: als Virtual Assistant kan ik succesvolle ondernemers nóg beter ondersteunen, coachen en aansturen en zorg ik ervoor dat ze zich vol kunnen focussen op hun missie, visie en content. En met ‘ze’ bedoel ik jou.

5 random feiten

✔️ Zelfs als ik zou willen, ben ik geen ster in de keuken. Ik word dan ook het liefst op mijn wenken bediend met goede wijn en bourgondisch eten.

✔️ Ik vind “tijd is geld” een mega dooddoener, maar shit: niets is minder waar. Tijd ís geld.

✔️ Mijn woensdag- en vrijdagmiddagen staan in het teken van relaxen, gamen of rondhangen in de speeltuin met m’n kids.

✔️ Wat gamen betreft ben ik knetterfanatiek. De middag is voor mij geslaagd als ik beide kids volledig heb ingemaakt op de Nintendo Switch.

✔️ Ik ben gek op zure matjes. Aan deze info heb je inderdaad helemaal niets.

Genoeg over mij!

Laten we het over jou hebben. Wie ben je, wat doe je en wat is jouw missie? Waarom ben jij ooit begonnen met ondernemen? Waar wil jij het liefst morgen nog meer tijd aan besteden?

Zie je! Ik heb zoveel vragen voor je. Zullen we gewoon eens kennismaken? Dan kijken we of het klikt en of jij klaar bent voor een next move.

Stuur mij een appje
1
Vragen? Let me know!
Hey 👋 Waar kan ik je mee helpen?